2023-05-07 14:30

0 - 2

FEY

Feyenoord pakt overwinning tegen Excelsior Rotterdam: 0-2

In een spannende wedstrijd tussen Excelsior Rotterdam en Feyenoord wist het team uit Rotterdam-Zuid uiteindelijk met 0-2 te winnen. De doelpunten werden gescoord door Gimenez S. in de 9e minuut en een andere speler in de tweede helft.

1e Helft: 0:1 Het eerste doelpunt van de wedstrijd viel al vroeg, in de 9e minuut. Gimenez S. wist te scoren na een mooie voorzet van Igor Paixão. De rest van de eerste helft ging redelijk gelijk op, maar geen van beide teams wist nogmaals het net te vinden.

2e Helft: 0:2 In de tweede helft zette Feyenoord meer druk op Excelsior, wat uiteindelijk resulteerde in het tweede doelpunt van de wedstrijd. Hoewel Excelsior enkele kansen kreeg, slaagden ze er niet in om te scoren.

Statistieken: Excelsior Rotterdam had moeite om het Feyenoord lastig te maken gedurende de wedstrijd. Met slechts enkele schoten op doel en een lager balbezit dan Feyenoord, kwamen ze niet tot scoren.

Feyenoord domineerde de wedstrijd en creëerde meerdere kansen. Ze slaagden erin om twee keer te scoren en de drie punten mee naar huis te nemen. Met een hoger balbezit en meer schoten op doel toonden ze hun overwicht.

Conclusie: Feyenoord heeft een belangrijke overwinning behaald tegen Excelsior Rotterdam. Met een solide verdediging en goede aanvallen wisten ze de tegenstander op afstand te houden en de winst te pakken. Excelsior zal teleurgesteld zijn, maar heeft een goede strijd geleverd. Beide teams zullen zich nu gaan voorbereiden op hun volgende wedstrijden.