2023-11-25 16:30

2 - 4

FEY

Excelsior 2 - Feyenoord 4

In een spannende wedstrijd tussen Excelsior Rotterdam en Feyenoord is het Feyenoord gelukt om met 4-2 te winnen.

De strijd van de eerste helft

De wedstrijd begon fel met beide teams die op zoek gingen naar de openingsgoal. Gimenez van Feyenoord doorbrak de impasse in de 6e minuut met een prachtige goal. Echter, Excelsior toonde hun vechtlust en wist de stand gelijk te trekken voor de rust. Een mooie eerste helft met een 1-1 stand op het scorebord.

De tweede helft: waar Feyenoord het verschil maakte

De tweede helft was waar Feyenoord hun superioriteit liet zien. Ze wisten nog eens 3 keer te scoren, terwijl Excelsior er maar 1 kon toevoegen aan hun totaal. Dit resulteerde in een 4-2 overwinning voor Feyenoord, een mooie overwinning voor de bezoekers.

Statistieken die het verhaal vertellen

Enkele interessante statistieken van de wedstrijd:

• Gimenez van Feyenoord had een fantastische dag met 2 goals
  • Excelsior had meer balbezit, maar kon dit niet omzetten in meer doelpunten
  • Feyenoord had een hoger schotnauwkeurigheid, wat resulteerde in meer goals

Analyse van de wedstrijd

Kijkend naar de wedstrijd, was het duidelijk dat Feyenoord de sterkere partij was. Ze waren efficiënter in hun kansen en konden hun voorsprong vasthouden.

Excelsior toonde vechtlust, maar het ontbrak hen aan de eindproduct. Ze hadden meer balbezit, maar konden dit niet omzetten in doelpunten. Het was een goede strijd, maar uiteindelijk was het Feyenoord die de winst mee naar huis nam.

Het is duidelijk dat beide teams nog werk voor de boeg hebben. Feyenoord zal hun verdediging willen verbeteren, terwijl Excelsior hun aanval moet verbeteren. Maar over het geheel genomen, was het een spannende wedstrijd om naar te kijken.