3 - 0

EAG

Feyenoord - Go Ahead Eagles 3:0

2023-05-14 16:45:00

Het was een mooie dag voor Feyenoord, die met een overtuigende 3-0 overwinning op Go Ahead Eagles thuisspeelde. Laten we eens kijken naar de belangrijkste momenten van de wedstrijd.

Eerste helft: Feyenoord neemt de leiding

De eerste helft begon met een sterke aanwezigheid van Feyenoord. Het duurde niet lang voordat ze op het scorebord kwamen, met een doelpunt van Idrissi O. (assisted door Wieffer M.) in de 15e minuut. Dit zorgde voor een 1-0 voorsprong voor Feyenoord. De rest van de eerste helft verliep vrij rustig, met beide teams die kansen creëerden maar niet konden scoren. Uiteindelijk was het Feyenoord die hun voorsprong vergrootte naar 2-0 voor het einde van de eerste helft.

Tweede helft: Feyenoord zet door

In de tweede helft zette Feyenoord hun dominantie voort. Go Ahead Eagles probeerde terug te komen in de wedstrijd, maar zonder succes. Uiteindelijk scoorde Feyenoord nog een derde doelpunt, waardoor de eindstand op 3-0 kwam te staan.

Belangrijke statistieken en data

• Feyenoord had een balbezit van 60%, terwijl Go Ahead Eagles 40% had.
  • Feyenoord schoot 9 keer op doel, waarvan 6 schoten op doel waren. Go Ahead Eagles had 4 schoten op doel, met slechts 1 schot op doel.
  • Er waren in totaal 4 gele kaarten in de wedstrijd: 2 voor Feyenoord en 2 voor Go Ahead Eagles.

Analyse van de wedstrijd

Feyenoord speelde een sterke wedstrijd en toonde hun kwaliteit tegen Go Ahead Eagles. Het team was goed georganiseerd en wist de tegenstander op afstand te houden, terwijl ze zelf kansen creëerden en drie doelpunten wisten te scoren. Go Ahead Eagles had moeite om door de solide verdediging van Feyenoord te breken en kon geen doelpunt maken.

Over het algemeen was dit een verdiende overwinning voor Feyenoord. Ze zullen nu met vertrouwen vooruitkijken naar de volgende wedstrijden, terwijl Go Ahead Eagles moet werken aan hun aanval en verdediging om betere resultaten te behalen.