2023-12-03 12:15

1 - 2

PSV

Feyenoord - PSV: 1:2

In een intense wedstrijd heeft PSV een 2-1 zege behaald op Feyenoord op 3 december 2023.

Eerste Helft: Doelpuntloos, maar intens

De eerste helft bleef doelpuntloos, maar dat betekent niet dat er geen actie was. Beide teams waren fel en strijdbaar. PSV's Van Aanholt had een kans in de 11e minuut, dankzij een slimme pass van Teze, maar de bal vond het net niet.

Tweede Helft: PSV neemt de leiding

De tweede helft was waar de actie echt begon. PSV kwam uit de kleedkamer met hernieuwde energie en dat resulteerde in twee doelpunten. Feyenoord vocht terug en scoorde ook, maar het was niet genoeg om PSV bij te benen.

Statistieken en Data

• Feyenoord had in totaal 10 schoten, waarvan er 3 op doel waren.
  • PSV had 12 schoten, met 5 daarvan op doel.
  • Balbezit was nagenoeg gelijk, met 51% voor Feyenoord en 49% voor PSV.
  • Feyenoord maakte in totaal 16 overtredingen, terwijl PSV er 14 had.
  • Er waren 5 gele kaarten in de wedstrijd, 3 voor Feyenoord en 2 voor PSV.

Analyse

PSV liet zien dat ze de tweede helft kunnen domineren. Ze kwamen uit de kleedkamer met een strategie die Feyenoord niet kon bijbenen, en dat resulteerde in twee cruciale doelpunten.

Aan de andere kant, Feyenoord had hun momenten. Ze waren in staat om druk uit te oefenen op PSV's verdediging en konden een doelpunt scoren. Maar ze waren niet in staat om die momentum vast te houden, wat uiteindelijk leidde tot hun verlies.

Al met al was het een spannende en intense wedstrijd, waarin beide teams hun momenten hadden. Maar het was PSV die met de overwinning naar huis ging.