2023-08-13 12:15

3 - 4

EXC

N.E.C. - Excelsior Rotterdam 3:4 2023-08-13 12:15:00

Het was een waar doelpuntenfestijn toen N.E.C. thuis tegen Excelsior Rotterdam speelde, met een eindstand van 3:4 in het voordeel van de bezoekers.

1e Helft: Opwarmen met Doelpunten

Na een spannende eerste helft stond de score op 2:1 in het voordeel van N.E.C. Hoewel N.E.C. een sterke start maakte, was het toch Excelsior die de score opende. Agrafiotis N. scoorde in de 12e minuut, met een assist van Driouech C. Het was een geweldige goal die de toon zette voor de rest van de wedstrijd.

2e Helft: Doelpuntenregen

De tweede helft was een rollercoaster van emoties en doelpunten. Excelsior draaide de tafels om en stond met 4:3 voor toen het laatste fluitsignaal klonk. Het was een spannende strijd waarin beide teams alles gaven, maar Excelsior had net dat beetje extra om de overwinning te behalen.

Statistieken en Data

De wedstrijd was niet alleen interessant vanwege het aantal doelpunten, maar ook vanwege een aantal opvallende statistieken:

• Excelsior had meer balbezit dan N.E.C. ondanks dat ze de uitploeg waren.
  • Beide teams waren uiterst efficiënt met hun kansen, met een groot percentage van hun schoten op doel.
  • De verdediging van N.E.C. had moeite om de aanvallen van Excelsior te stoppen, wat resulteerde in 4 doelpunten.

Wedstrijdanalyse

Het was duidelijk dat Excelsior Rotterdam de betere was op het veld deze dag. Ze waren in staat om te profiteren van de zwakke punten in de verdediging van N.E.C. en scoorden vier cruciale doelpunten.

Hoewel N.E.C. goede inzet toonde, misten ze de finesse in hun spel om de overwinning te verzekeren. Ze zullen zeker terugkijken op deze wedstrijd en leren van hun fouten.

Wat betreft Excelsior, ze bleven druk uitoefenen en bleven kansen creëren, wat resulteerde in een welverdiende overwinning. Hun aanvallende spel en doorzettingsvermogen was de sleutel tot hun succes. Al met al, het was een boeiende wedstrijd met veel actie en doelpunten, een ware traktatie voor de fans.