NEC

2023-09-23 18:45

3 - 0

UTR

In een intense clash heeft N.E.C. FC Utrecht met een stevige 3:0 verslagen op 23 september 2023.

De eerste helft: N.E.C. neemt de leiding

In de 17e minuut wist Verdonk C. [NEC] de bal achter de FC Utrecht-keeper te krijgen, waardoor N.E.C. de leiding nam. De eerste helft eindigde met een stand van 2:0 in het voordeel van N.E.C.

De tweede helft: N.E.C. sluit af met een overwinning

In de tweede helft behield N.E.C. hun voorsprong en wist zelfs nog een extra doelpunt te maken, waardoor de wedstrijd eindigde met een indrukwekkende 3:0 overwinning voor N.E.C.

De cijfers vertellen het verhaal

Enkele interessante statistieken van de wedstrijd:

• N.E.C. had een overweldigend balbezit ten opzichte van FC Utrecht.
  • Ondanks het feit dat FC Utrecht meer schoten op doel had, slaagde N.E.C. erin om meer doelpunten te maken.
  • FC Utrecht had een hoger percentage nauwkeurige passes, maar dit leidde niet tot meer doelpunten.

Analyse van de wedstrijd

N.E.C.'s overwinning was grotendeels te danken aan hun efficiëntie voor het doel en hun sterke verdediging. Ondanks dat FC Utrecht meer balbezit had en meer schoten op doel, waren ze niet in staat om door de verdediging van N.E.C. te breken.

FC Utrecht zal zeker teleurgesteld zijn met het resultaat en zal op zoek moeten naar manieren om hun aanvallende output te verbeteren in toekomstige wedstrijden. Aan de andere kant zal N.E.C. blij zijn met de overwinning en zal het team proberen om deze vorm in hun volgende wedstrijden te handhaven.